Voditeljica Novinarstva Iva Biondić moderirala diskusijom na Digital Media Forumu u Sarajevu - Mediji i ekonomija - 13.3.2014.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Mediji i ekonomija

Voditeljica Novinarstva Iva Biondić moderirala diskusijom na Digital Media Forumu u Sarajevu

Voditeljica VERN'ovog preddiplomskog stručnog studija Novinarstva Iva Biondić gostovala je na Digital Media Forumu, konferenciji o digitalnim medijima koja se održala u Sarajevu, na kojoj je i moderirala programom "Modeli financiranja, modeli preživljavanja".

U diskusiji su sudjelovali Eric Karstens iz European Journalism Centra, zatim Ante Magzan, predsjednik uprave Adria Medie, Senad Zaimović, izvršni direktor komunikacijske agencije Fabrika, te mnogobrojni stručnjaci iz svijeta medija i tehnologije.

Sudionici su zaključili kako je za dugoročno i održivo poslovanje potrebno shvatiti na koji način funkcioniraju digitalni mediji i ekonomija, te kako se ta dva segmenta mogu međusobno nadopunjavati i surađivati.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: http://www.media.ba
 
Datum objave: 13.3.2014.
 
Ključne riječi: Tehnologija, Novinarstvo, Iva-Biondić, mediji, medijsko-poduzetništvo, mediji-i-tehnologija, Digital-Media-Forum
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh