Znanstveni članak naših profesorica predstavljen na 14. međunarodnom simpoziju o kvaliteti - Upravljanje kvalitetom - 26.3.2013.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Upravljanje kvalitetom

Znanstveni članak naših profesorica predstavljen na 14. međunarodnom simpoziju o kvaliteti

U organizaciji Hrvatskog društva menadžera kvalitete u Rovinju je 21. i 22. ožujka održan 14. Međunarodni simpozij o kvaliteti na kojem je izlagala i VERN'ova profesorica i menadžerica kvalitete, prof. dr. sc. Diana Plantić Tadić.

Simpozij je okupio oko stotinu sudionika, domaćih i međunarodnih stručnjaka, pred kojima je prezentirano 50-ak znanstveno-stručnih radova. Naša je profesorica prezentirala znanstveni članak "Integracija sustava kvalitete prema normama ISO 9001:2008 i ESG – novi izazov u hrvatskom visokoobrazovnom prostoru", koji je napisala u koautorstvu s dr. sc. Nikolinom Borčić i Mirjanom Bautović, također profesoricama na VERN'u.

Članak je pobudio značajan interes ostalih sudionika i potaknuo ih na konstruktivnu diskusiju, a kategoriziran je i JEL klasifikacijom.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 26.3.2013.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, nikolina-borcic, upravljanje-kvalitetom, Diana-Plantić-Tadić, Mirjana-Bautović, iso-9001-2008, upralvjanje-kvalitetom-u-obrazovanju
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh