O projektu
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
100% Radi
O projektu

Na Veleučilištu VERN' izvodi se jedanaest studijskih programa, na kojima aktivno studira više od 2.000 studenata, a koje je do sada završilo više od 3.500 alumnija.

Iako se naši alumniji, prema procjenama temeljenima na podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s kraja 2010., zapošljavaju po stopi od oko 95 posto, razmatranje mogućnosti njihove efikasnije integracije na tržište rada i dalje je naš prioritet. Zbog toga smo pokrenuli projekt 100% Radi, čiji je cilj maksimalno se približiti 100%-tnoj zapošljivost studenata.

Shematski prikaz - kako radi "100% Radi"?

Alumniji i studenti VERN'a moći će sudjelovati u projektu na način da kroz dobrovoljni rad u sklopu prakse za posao, u maksimalnom trajanju do 3 mjeseca, prikupe relevatno radno iskustvo za naredno zaposlenje. Ukoliko se pokaže obostrani interes, praksa za posao može rezultirati konkretnim zaposlenjem kod poslodavca praksodavatelja.

Tvrtke partneri projekta: 

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh