VERN'ova studentica Ivana Sirovina dobitnica certifikata Styria: SCOOL medijske akademije - Znanje iz prakse - 9.1.2015.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Znanje iz prakse

VERN'ova studentica Ivana Sirovina dobitnica certifikata Styria: SCOOL medijske akademije

VERN'ova studentica 3. godine preddiplomskog studija novinarstva Ivana Sirovina sudjelovala je u projektu Styria: SCOOL akademija te je postala članica probranog društva dobitnika certifikata Styria: SCOOL medijske akademije. Projekt medijske kuće Styria odvijao se već treću godinu za redom, a ove je godine tema akademije bila „Stvaranje communityja kao novi trend u medijima“.

Na akademiji je sudjelovalo 14 studenata s deset različitih fakulteta, a predavanja i radionice držali su Styrijini zaposlenici s višegodišnjim iskustvom unutar cijele Styria Grupe, poput Dalibora Pinjuha, Ivane Krajinović, Jasne Duspare i mnogih drugih.

Nakon završetka predavanja studenti su proveli dva tjedna u job shadowingu, kako bi se upoznali sa Styrijinim poslovanjem i na taj su način stekli dodatno znanje. Akademija je završila okruglim stolom na temu „Moja karijera u mojim rukama“, gdje su u neformalnoj atmosferi podijeljeni certifikati i proglašeni najbolji polaznici.

Neposredno nakon završetka akademije, našoj je studentici ponuđen i studentski posao u Mondo Internet Supershopu, dijelu Styria Grupe.

(surađivala: Ivana Sirovina)

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Grgur Žućko, PIXSELL
 
Datum objave: 9.1.2015.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: studij-Novinarstva, Novinarstvo, mediji, Styria-Scool, Ivana-Sirovina, Styria-Scool-akademija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh