VERN'ovcima omogućen pristup TGI aplikaciji za analizu potrošačkih navika u Hrvatskoj - Izvor znanja - 9.2.2015.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Izvor znanja

VERN'ovcima omogućen pristup TGI aplikaciji za analizu potrošačkih navika u Hrvatskoj

Poštovane studentice i studenti, kolegice i kolege,

s ciljem omogućavanja i postizanja izvrsnosti Veleučilište VERN' potpisalo je sporazum s Institutom za istraživanje tržišta i medija Mediana.

Studentima i profesorima VERN'a time je omogućeno besplatno korištenje TGI (Target Group Indeks) aplikacije, koji pruža uvid u podatke najopsežnijeg globalnog istraživanja o robnim markama te mogućnost analize podataka za više od 6000 robnih marki i korištenje istih pri izradi seminarskih, završnih i specijalističkih radova. Program pruža mogućnost grafičkog prikaza svih analiza te spremanje podataka za kasnije korištenje na vlastitom računalu.

Program je instaliran na računalu u knjižnici VERN'a (aplikacija „Choices“ na desktopu), a njime se možete koristiti za radnog vremena knjižnice.

Za sva dodatna pitanja oko korištenja programa možete se obratiti kolegici Danijeli Unić u knjižnici ili kolegi Ivanu Mrazoviću iz Odjela za komunikacije.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 9.2.2015.
 
Ključne riječi: istraživanje-tržišta, Mediana, Target-Group-Indeks, izvrsnost
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh