VERN'ov Centar za istraživanje tržišta otvoren za studente i gospodarstvenike - Centar kompetencija - 3.3.2015.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Centar kompetencija

VERN'ov Centar za istraživanje tržišta otvoren za studente i gospodarstvenike

VERN'ov Centar za istraživanje tržišta jedan je od centara za razvoj kompetencija u sklopu VERN'a, te kao takav predstavlja sustav podrške VERN'ovim studentima, ali i gospodarstvenicima koji djeluju u Hrvatskoj.

Glavna zadaća Centra je provedba projekata istraživanja tržišta za potrebe tvrtki-članica te razvoj kompetencija, odnosno primjenjivih znanja i vještina potrebnih za istraživanje tržišta, među studentima VERN'ovih preddiplomskih i diplomskih studija – kroz savjetovanje, nadzor, stručnu pomoć i profesionalnu podršku pri provedbi projekata ili izradi studentskih radova.

Osim toga, do sada je već ugovorena i suradnja s nekim od najuspješnijih gospodarskih subjekata u Hrvatskoj poput Hrvatskog telekoma, Podravke, PBZ Carda, Coca-Cole HBC Hrvatska, itd.

Voditeljica Centra je dr. sc. Diana Plantić Tadić, a stručna savjetnica Maja Dawidowsky Mamić, univ. spec. oecc.. Ured Centra nalazi se u VERN'ovim prostorima na adresi Trg Drage Iblera 7 (u „drvenom neboderu“) na 1. katu u kabinetu Katedre za ekonomiju i marketing, a za rad sa studentima otvoren je utorkom od 17:30 do 18:30 sati.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 3.3.2015.
 
Ključne riječi: istraživanje-tržišta, VERN-Centar-za-istraživanje-tržišta, Centar-za-istraživanje-tržišta, centar-kompetencija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh