University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
O VERN'u
Savjet

Dana 14. siječnja 2011., na inicijativu Uprave Veleučilišta VERN' (Branko Štefanović, predsjednik Upravnog vijeća i predsjednik Uprave; Goran Radman, dekan i član Uprave; Ozren Jureković, glavni direktor i član Uprave; Ivo Ivančić, direktor Ureda Uprave) osnovan je Savjet VERN'a, krovno strateško savjetodavno tijelo sastavljeno od uglednih stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva. Ovo tijelo raspravlja o društveno relevantnim temama vezanim za visoko obrazovanje u domaćem i međunarodnom kontekstu i time usmjerava Veleučilište VERN' prema društveno odgovornom djelovanju.

Na osnivačkoj sjednici članovi su prihvatili prijedlog Upravnog vijeća te su za predsjednicu Savjeta izabrali Doris Pack, zastupnicu u Europskom parlamentu, te predsjednicu Odbora za obrazovanje, kulturu, medije, šport i mladež u EU parlamentu.

Branko Štefanović
Predsjednik Upravnog vijeća
Veleučilište VERN'
Branko Štefanović
Predsjednik Upravnog vijeća
Veleučilište VERN'

Doris Pack
Predsjednica Savjeta VERN'a

NAJAVA IDUĆE SJEDNICE

Republika Hrvatska je 1. srpnja 2013. postala punopravna članica Europske unije, čija razvojna strategija - "EUROPE 2020" - puno govori o obrazovanju i njegovom značaju za zapošljivost mladih i cjelokupan razvoj te složene društvene zajednice.

Istovremeno, u Hrvatskoj se konačno diskutira o dugoočekivanoj Strategiji obrazovanja, znanosti i tehnologije RH.

Sljedeća, 5. sjednica Savjeta Veleučilišta VERN'a održat će se u Zagrebu 24. listopada 2014. na temu "Strategija obrazovanja, znanosti i tehnologije Republike Hrvatske" u kontekstu "EUROPE 2020" Zapošljivost mladih!

Branko Štefanović
Predsjednik Upravnog vijeća
Veleučilište VERN'

 
Ključne riječi: Savjet-Veleučilišta-VERN, Savjet-VERNa
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh