Student VERN'-a nagrađen stipendijom grada Zagreba
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Ekonomija poduzetništva
Student VERN'-a nagrađen stipendijom grada Zagreba

Najboljim zagrebačkim srednjoškolcima i studentima gradonačelnik Milan Bandić je u srijedu 10.05.2006. u palači Dverce uručio rješenja o zasluženim stipendijama.

Među nagrađenima se našao i VERN'-ov student 3. godine, Danijel Jojić (dobitnik dviju dekanovih nagrada za najboljeg studenta Visokog učilišta VERN' na I. i II. godini). Danijelu je stipendija grada Zagreba dodijeljena jer je zadovoljio stroge uvjete. Na listi od 72 studenta nalazi se na 24. mjestu i jedini je student privatnog učilišta koji je dobio stipendiju.

Ovogodišnje stipendije srednjoškolcima i studentima stižu prilično kasno, zbog 27 srednjoškolskih i tri studentske žalbe. Još jedan razlog kašnjenja jest nelogičan bodovni sustav za dodjelu stipendija koji nije mijenjan još od 1997. godine. Zato su ove godine svi pristigli zahtjevi pregledani nekoliko puta i time je uspjeh Danijela Jojića još veći. Stipendije su dobili samo oni koji su to uistinu zaslužili, dakle najbolji od najboljih.

Gradonačelnik Bandić obećao je povećanje broja stipendija koje će grad Zagreb dodijeliti sljedeće godine. Nadamo se da će i među njima biti VERN'-ovih studenata. Kolega Danijel je ponudio pomoć studentima VERN'-a koji se žele prijaviti za stipendiju grada sljedeće godine, te mu se slobodno možete obratiti porukom putem studentskog portala.

 
Galerija slika:
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

Ekonomija poduzetništva
na vrh