University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Pozivamo vas na Otvoreni sat VERN'/U.B.I. MBA programa – 8. travnja, 17:30 sati

VERN'/U.B.I. MBA program

Pozivamo vas na Otvoreni sat VERN'/U.B.I. MBA programa – 8. travnja, 17:30 sati

U ljetnom semestru 2014. počinje novi ciklus VERN'/U.B.I. međunarodnog MBA programa, koji se izvodi u suradnji s partnerskom poslovnom školom United Business Institutes (U.B.I.) iz Bruxellesa.

Pozivamo vas da nam se pridružite na Otvorenom satu VERN'/U.B.I. MBA programa, koji će se održati

u utorak 8. travnja 2014., s početkom u 17:30 sati
na VERN'u (Importanne Galleria,  Iblerov trg 10, II. kat).

Svoj dolazak na Otvoreni sat možete najaviti i putem neobvezujuće elektronske prijave na MBA program.

Sadržaj ovog međunarodnog MBA programa fokusiran je na leadership, interkulturalnu komunikaciju, lobiranje, globalno poslovanje i uvod u EU fondove, te kao svojevrsno proširenje VERN'ovih diplomskih studija, dodatno priprema studente za poslovanje na globalnom tržištu. Program predstavlja mogućnost proširenja obrazovanja diplomske razine, a namijenjen je svim apsolventima i završenim studentima naših diplomskih studija. Dodatne informacije o samom programu, načinu i uvjetima studiranja, studenti će moći saznati u izravnom kontaktu s predstavnicima studija na Otvorenom satu.

Studenti koji obave upisne postupke do 25. travnja 2014., ostvaruju pravo na popust za rani upis u iznosu od 10% na odabrani model plaćanja.

Kontakt:
Dubravko Kraus, koordinator MBA programa
(dubravko.kraus@vern.hr, 01.48.81.837)

 
Ključne riječi: mba, UBI, MBA-program, Otvoreni-sat-MBA-programa, VERN-UBI-međunarodni-MBA-progam, VERN-UBI, United-Business-Institutes-Bruxelles, međunarodni-MBA-program, United-Business-Institutes
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh