University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Sport

3. HRL: Momčad ARK VERN'a nadigrala prvoplasiranu Dubravu 34:26

Momčad Akademskog rukometnog kluba VERN' je u derbiju 20. kola 3. hrvatske rukometne lige nadigrala prvoplasiranu ekipu RK Dubrave, 34:26, te im se približila na drugom mjestu na tablici na samo 5 poena razlike.

Naši su dečki cijeli susret imali pod kontrolom, pa su do kraja prvog poluvremena održali blagu prednost od 3 razlike (16:13), ali su u drugom dijelu pojačali ofenzivnu liniju i na kraju slavili s 8 razlike.

Najraspoloženiji šuter u našim redovima bio je Mike Lind s 9 pogodaka, a za njim slijede Mateo Drinovac (5), Ivan Hanžek (5), Dominik Miholjančan (4), Tomislav Alpeza (3), Bruno Dragičević (3), Josip Leko (3) i Matej Tabak (2).

I seniori AKK VERN'a su se također nadmetali protiv suparnika iz Dubrave, ali su, za razliku od rukometaša, ovoga puta upisali poraz i to u pretposljednjoj utakmici druge hrvatske košarkaške lige (A-2). Bolji od naših, i to u samoj završnici, bili su košarkaši KK Dubrave koji su bolje bili kontrolirali završetak utakmice te su slavili s 91:88.

Dodajmo kako su proteklog vikenda nadmoćno slavili i najmlađi naraštaji Akademskog košarkaškog kluba VERN' – ekipe Juniori 1 i Juniori 2 – protiv ekipe Medveščaka 88:52, odnosno protiv Bosca 2 (95:58).

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 28.2.2017.
 
Ključne riječi: vern-sport, vern-košarka, VERN-rukomet, AKK-VERN, Akademski-košarkaški-klub-VERN, ARK-VERN, Akademski-rukometni-klub-VERN, A-2, HRL
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh