AKK VERN' nezaustavljiv u pohodu na A1 ligu, a svi naši timovi odlični i na ZG sveučilišnom prvenstvu - VERN' Sport - 30.3.2017.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Sport

AKK VERN' nezaustavljiv u pohodu na A1 ligu, a svi naši timovi odlični i na ZG sveučilišnom prvenstvu

Momčad Akademskog košarkaškog kluba VERN' je u protekla dva kola kvalifikacijske lige za plasman u hrvatsku košarkašku Premier ligu, upisala još dvije uzastopne pobjede. Naši su slavili protiv KK Jazine Arbanasi 73:60 i protiv KK Šanac rezultatom 88:74. Uz prethodne dvije pobjede, VERN'ovci se sa 100 %-tnim učinkom trenutno nalaze na vrhu poretka s ukupno 10 bodova.

No, ne ide loše niti našoj sveučilišnoj košarkaškoj momčadi, koja je u 1. ligi na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba dosad upisala tri pobjede i jedan poraz. Prvo su nadigrali ekipu Filozofskog fakulteta 40:14, a zatim su imali slabije izdanje protiv ekipe Fakulteta prometnih znanosti, koja je slavila s 42:33. No, već u sljedećem kolu VERN' se vratio na pobjednički put te su naši slavili protiv ekipe Ekonomskog fakulteta 41:32, a u kolu nakon toga i protiv ekipe Rudarsko geološko naftnog fakulteta 59:20.

U sjajnoj su igračkoj formi i naše košarkašice, članice VERN'ove ženske košarkaške momčadi, koje su u tri odigrane utakmice u skupini A na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba, upisale tri uzastopne nadmoćne pobjede: protiv studentica Fakulteta elektrotehnike i računarstva 67:16, protiv studentica RIT Croatia 60:6 te protiv studentica Kineziološkog fakulteta 20:0.

A razloga za slavlje imali su i rukometaši, kako u ligaškim, tako i u sveučilišnim susretima. Momčad Akademskog rukometnog kluba VERN' je u protekla dva kola 3. hrvatske rukometne lige (3. HRL), prvo nadigrala RK Metalac 2 rezultatom 42:29, dok je u zadnjem, 24. kolu, slavila protiv RK  Odema 26:21. Naši se trenutno nalaze na drugom mjestu u ukupnom poretku 3. HRL – središte.

Na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba, pak, VERN'ova rukometna momčad je u skupini C nastavila s pobjedama, te je nakon odličnog otvaranja protiv HVU-a, u idućem kolu (3. kolo) nadigrala ekipu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu 26:17. 

Futsal ekipa VERN'a je također sjajno otvorila nastupe na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba, u skupini B. Naši su u 1. kolu nadigrali ekipu Šumarskog fakulteta 5:1, u 2. kolu su slavili protiv ekipe Rudarsko geološko naftnog fakulteta 6:5, u 3. kolu su nadigrali ekipu Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment 10:0, a s istim su rezultatom slavili (10:0) i u idućem kolu, protiv momčadi Visokog učilišta Effectus.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 30.3.2017.
 
Ključne riječi: vern-sport, vern-košarka, VERN-rukomet, VERN-Futsal, Akademski-košarkaški-klub-VERN, Akademski-rukometni-klub-VERN, HRL, A-1-liga
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh