University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Sport

Čestitamo košarkašicama i košarkašima VERN'a – prvacima Sveučilišnog prvenstva grada Zagreba

Košarkaši VERN'a su po četvrti put osvojili naslov prvaka Sveučilišnog prvenstva Zagreba i obranili prošlogodišnji naslov, dok su se košarkašice, po prvi put u povijesti ženskog ekipnog sporta na VERN'u, također okrunile naslovom prvakinja Sveučilišnog prvenstva grada Zagreba.

Rezime je to uzbudljive košarkaške nedjelje u kojoj su se naši košarkaški timovi nalazili nadomak povijesnog, ili ponovnog, uspjeha, ovisno iz čije se perspektive gleda.

Prve su na teren izašle naše djevojke, koje su u finalu prvenstva odigrale sjajnu utakmicu protiv studentica Ekonomskog fakulteta, te zasluženo podigle pehar najboljih nakon rezultata 51:43. Pritom valja naglasiti kako je nagradu za MVP i najboljeg strijelca prvenstva, osvojila naša Katarina Maloča Mrčela

Ponovimo još jednom, osvajanjem ovog naslova, naše su košarkašice osvojile prvi, povijesni naslov prvakinja u ženskim ekipnim sportovima na VERN'u, na nekom sveučilišnom natjecanju. 

S druge strane, naši su dečki obranili prošlogodišnji naslov prvaka na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba, te im je ovo već četvrti naslov prvaka s ovoga natjecanja.

Momčad VERN'a je u finalnom susretu odigrala vrlo dinamičnu i neizvjesnu utakmicu protiv ekipe Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a na kraju je zasluženo slavila 78:67. Najboljim strijelcem prvenstva proglašen je naš Filip Kordić, dok je titulu MVP-a odnio, također VERN'ov, Marko Baković.

Čestitamo našim košarkašicama i košarkašima na osvojenim naslovima prvaka Sveučilišnog prvenstva grada Zagreba!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 4.6.2017.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: kosarkasi, vern-košarka, košarkašice, košarkaši-pobjeda, košarkašice-pobjeda, Sveučilišno-prvenstvo-grada-Zagreba-2017
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh