Judo
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Judo

Sveučilišno prvenstvo u judu

Ekipa VERN'a:

  1. Bruno Ramljak
  2. Šimun Krezo
  3. Marina Kljaić
  4. Klara Matić
  5. Anamarija Stjepović


Natjecanje je održano u pojedinačnoj konkurenciji za muškarce i žene. Nastupilo je 46 natjecatelja iz 19 visokoškolskih ustanova i 11 natjecateljica iz 5 visokoškolskih ustanova, a naše natjecateljice i natjecatelji osvojili su ukupno dva zlata, jedno srebro i dvije bronce.

Za zajedničku VERN'ovu i ZSM-ovu žensku ekipu nastupile su Klara Matić, Marina Kljaić i Anamarija Stjepović.

U kategoriji do 63 kg Klara Matić osvojila je zlato, a Anamarija Stjepović broncu, dok je Marina Kljajić osvojila zlato u kategoriji do 78 kg. Marina Kljajić nastupila je također i u apsolutnoj kategoriji natječući se s protivnicama iz viših težinskih kategorija i zauzela izvrsno treće mjesto.

Zahvaljujući odličnim rezultatima u pojedinačnoj konkurenciji naše judistice uvrstile su se na 2. mjesto ekipnog poretka.

Anamarija Stjepović, Klara Matić, Marina Kljajić

VERN' Judo Team

U muškoj konkurenciji boje VERN'a i ZSM-a branili su Bruno Ramljak i Šimun Krezo. U iznimno jakoj konkurenciji Šimun je zauzeo 5., a Bruno 9. mjesto. Dečki su dali svoj maksimum u ovome trenutku osvojivši ekipno 7. mjesto i uknjiživši vrijedne bodove za zbirni plasman VERN'a na sveučilišnim natjecanjima.

 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: judo
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh