University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' Sport

Sveučilišno prvenstvo Zagreba: pobjednički vikend VERN'ovih ekipa u futsalu, košarci i rukometu

Protekli vikend na Sveučilišnom prvenstvu grada Zagreba prošao je u pobjedničkom tonu za VERN'ove studentske timove.

Naša futsal ekipa je u 6. kolu skupine B na Sveučilišnom prvenstvu Zagreba, u subotu slavila protiv momčadi Prehrambeno biotehnološkog fakulteta 3:1, a samo dan kasnije, u nedjelju 2. travnja, u 7. kolu je remizirala 2:2 s ekipom Hrvatskog vojnog učilišta.

Rukometaši su, također u nedjelju, u 4. kolu skupine C Sveučilišnog prvenstva grada Zagreba slavili protiv ekipe Ekonomskog fakulteta rezultatom 22:20. Time su upisali treću uzastopnu pobjedu na ovogodišnjem prvenstvu.

VERN'ova studentska košarkaška momčad, pak, ove je nedjelje u 5. kolu 1. lige Sveučilišnog prvenstva Zagreba slavila protiv ekipe Pravnog fakulteta 50:23, dok su naše košarkašice upisale još jednu pobjedu - u 4. kolu skupine A nadigrale su studentice Ekonomskog fakulteta 48:23. Naše su djevojke ovom pobjedom osigurale prvo mjesto u skupini i siguran plasman u polufinale.

Dodajmo za kraj i kako je Akademski košarkaški klub VERN' u kvalifikacijskoj ligi za plasman u hrvatsku košarkašku Premier ligu (A-1) opravdao status favorita. Naši su u velikom derbiju s 94:84 nadigrali jednu od najboljih momčadi u kvalifikacijama, KK Ribola Kaštela.

Igračem tog derbija proglašen je VERN'ov Filip Kordić s 26 postignutih poena, 5 skokova i 5 asistencija.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 4.4.2017.
 
Ključne riječi: vern-sport, vern-košarka, VERN-rukomet, VERN-Futsal, Akademski-rukometni-klub-VERN
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh