University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Stipendijski natječaj za diplomske studije 2016.

Stipendijski natječaj za diplomske studije 2016.

U subotu 10. prosinca 2016., s početkom u 11:00 sati u prostorima Veleučilišta VERN' (Importanne Galleria, Iblerov trg 10, II. kat), održat će se stipendijski natječaj za svih pet (5) specijalističkih diplomskih studija.

Za sudjelovanje u stipendijskom natječaju potrebno je popuniti neobvezujuću elektronsku prijavu za studij(e), putem sljedećih direktnih linkova:

Nakon prijave kandidati će biti telefonski kontaktirani.

Na stipendijski natječaj potrebno je sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu (ili putovnicu).

Konačnom prijavom na termin upisnog stipendijskog natječaja smatrat će se uplata od 100,00 kuna na ime troškova održavanja ispita (obrazac uplatnice vidljiv je na osobnom portalu kandidata pod "Obrasci – Primjer popunjene uplatnice").

Pozivamo vas da nas posjetite i na „Otvorenom satu diplomskih studija“, koji će se održati u petak 9. prosinca 2016., s početkom u 17:30 sati na Veleučilištu VERN' (Importanne Galleria, Iblerov trg 10, II. kat).

Sve dodatne informacije oko upisnog stipendijskog natječaja možete saznati u našem Odjelu za komunikacije, kod kolegica Ane Belić (01.4881.832, ana.belic@vern.hr) ili Matee Šumak (01.4881.833, matea.sumak@vern.hr). 

 
Ključne riječi: diplomski-studij
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh