University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Studenti
Studentska događanja

Na događaju koji je organizirala Udruga studenata VERN'a sudjelovali su predstavnici i članovi petnaest različitih studentskih udruga iz cijele Hrvatske.
18.4.2017.
 >
U okviru dokumentarne platforme VERN' Foruma, FORUM.dok, za studente VERN'a održana je projekcija dokumentarnog filma „10 milijardi – što je na vašem tanjuru“.
24.3.2017.
 >
Obrazovne i tržišne perspektive u kontekstu budućeg tehnološkog i gospodarskog razvoja bile su lajtmotiv 4. druženja članova VERN' Alumni kluba u kongresnom centru City Plaza Zagreb.
13.3.2017.
 >
Na VERN'u je održan „Dan orijentacije specijalističkih diplomskih studija“, tradicionalno druženje studenata diplomskih studija s kolegama i članovima akademske zajednice, uoči početka nastave.
24.2.2017.
 >
Odličan primjer među-studijske suradnje pokazali su studenti VERN'ovih studija turističkog i filmskog usmjerenja.
31.1.2017.
 >
Nova dokumentarna platforma VERN' Foruma, FORUM.dok, premijerno je održana prikazivanjem dokumentarnog filma „Zero days“, nakon kojega je održana panel diskusija o cyber ratovanju i njegovom utjecaju na našu svakodnevnicu.
19.1.2017.
 >
Pobjedom na nacionalnom finalnom pitchu, VERN'ov studentski tim u sastavu Karlo Tašler, Tomislav Zvonarek, Jan Martinjaš i Anto Lovrinović osvojio je put na regionalno finale u San Francisco.
7.12.2016.
 >
Sudjelovali su: Iva Goluža (Qushin, VERN' Alumni), Irena Jurjević (DGIPTH), Mara Majstorović (#samopozitivno), Mate Mijić (Europski parlament), Matija Pinko (Proxy promotions) i Karlo Matić (nositelj licence za TEDx Zagreb).
23.11.2016.
 >
Ovogodišnja velika brucošijada studenata VERN'a održana je u popularnom zagrebačkom klubu Opera, gdje su se naši studenti i ostali prijatelji VERN'a zabavljali uz koncert jednog od najpopularnijih hrvatskih bendova Vatre.
18.11.2016.
 >
Gošća je našim studentima približila svoj karijerni put, objasnila kako se odlučila na pokretanje vlastitog posla, kako je osmišljavala svoj glavni proizvod, kako je postavila poslovni model te kako širi svoj posao.
31.10.2016.
 >
<<<1 2 3 4 5 > >> Ukupno redaka: 63 , Retci: 1-10
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh