Zašto neke tvrtke bilježe rast i u krizi? - Konferencija za malo i srednje poduzetništvo
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Studenti
Konferencija za malo i srednje poduzetništvo

Zašto neke tvrtke bilježe rast i u krizi?

Unatoč recesiji i nestabilnoj gospodarskoj situaciji, pojedine tvrtke na tržištu ipak posluju pozitivno te se kontinuirano razvijaju. Mnogi se s pravom pitaju: u čemu je tajna, koje poslovne modele oni koriste, kako naplaćuju potraživanja, kako održavaju povjerenje među kupcima?

Odgovore na ova i slična pitanja, možete saznati na edukativnoj konferenciji na temu poslovanja malog i srednjeg poduzetništva, pod nazivom ″Poslovni salon 2010 – UZLET″. Konferencija će se održati 2. i 3. prosinca 2010. u Hypo centru, s tim da je prvi dan rezerviran za edukativna predavanja, a drugi za radionicu.

Među ovogodišnjim predavačima nastupit će mr. sc. Elvira Mlivić Budeš (Što kupci žele od nas?), Jasna Bratulić (Upravljanje konfliktima), Damirka Petrović (Telefon kao kanal (ne)uspješne prodaje), Davor Banović (Besplatne Google aplikacije u Vašoj tvrtki), Srđan Roje (Konkurentnost povjerenja) te poznata poduzetnica Manuela Šola Oršić.

Radionicu će držati Davor Banović iz tvrtke Pet minuta, a na njoj će sudionici naučiti kako u poslovanju koristiti Google Apps i time znatno uštedjeti. U sklopu konferencije održat će se i Business Speed Dating, na kojem će polaznici učiti kako upoznati idealnog poslovnog partnera te sajam za poslovni svijet.

Svi zainteresirani za sudjelovanje, svoju ulaznicu mogu pokušati osigurati i preko nagradne igre organizatora, koji nagrađuje najkreativniji odgovor na pitanje ″Kako poboljšati naplatu potraživanja u RH″.

Više informacija o konferenciji i načinu prijave pročitajte OVDJE.

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh