Voditelj studija
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Računovodstvo i financije
Voditelj studija

VODITELJ STUDIJA

Marijan Milinović predavač je računovodstvenih kolegija i poslovnog planiranja na prijediplomskim i diplomskim studijima VERN'a.

Diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Prije akademske karijere, profesionalno  iskustvo stjecao je kao konzultant, ovlašteni revizor i sudski vještak na području računovodstva i financija. Tijekom poslovne karijere sudjelovao je u izradi više desetaka studija izvodljivosti, poslovnih i razvojnih planova te procjena vrijednosti poduzeća. Vodio je radionice iz područja računovodstva, financija i poslovnog planiranja u organizaciji udruženja poslodavaca, otvorenih učilišta i potpornih institucija za mala i srednja poduzeća, te kao gost predavač sudjelovao u nastavi na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Sudjeluje i objavljuje radove na međunarodnim znanstvenim konferencijama posvećenim računovodstveno-financijskim temama. Poseban stručni i znanstveni interes iskazuje na području upravljanja troškovima, te mjerenju uspješnosti poslovanja.

ZAMJENICA VODITELJA STUDIJA 

Melita Cita 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh