University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Stipendijski natječaj

Stipendijski natječaj

VIDI i VERN' dodjeljuju stipendiju vrijednu 80.000 kuna

Veleučilište VERN' i vodeći regionalni ICT mjesečnik VIDI, raspisuju natječaj za stipendiju za specijalistički diplomski stručni studij IT menadžment na Veleučilištu VERN', u vrijednosti od 80.000 kuna.

Kako bi pridonijeli kvalitetnijoj izobrazbi stručnjaka u Hrvatskoj na području IT menadžmenta, VERN' je u suradnji s mjesečnikom VIDI organizirao malu školu IT-a. Kroz seriju članaka bit će predstavljeni najnoviji trendovi u segmentu upravljanja poslovnim procesima uz podršku informatičkih tehnologija, te razvoja informacijskih sustava, koji čine okosnicu programa na VERN'ovom specijalističkom diplomskom stručnom studiju IT menadžment.

Natječaj će završiti dodjelom jedne pune školarine za specijalistički diplomski stručni studij IT menadžment, na VERN'u, u vrijednosti od 80.000 kuna. Studij traje dvije godine (4 semestra) i nosi 120 ECTS bodova.

Kalendar natječaja
Od listopada 2011. do siječnja 2012.
U časopisu VIDI, u razdoblju od listopada do siječnja iduće godine, bit će objavljena serija od četiri (4) tematska članka pod nazivom "IT management workshop". Na temelju tih članaka, na osobnim portalima svih kandidata koji ispune prijavu za diplomskI studij IT menadžment, 20. siječnja 2012. će biti aktiviran IT kviz.

Siječanj 2012.
Svi kandidati koji točno odgovore na pitanja iz IT kviza, ulaze u konkurenciju za dobivanje stipendije u vrijednosti od 80.000 kuna. Kvizu će se moći pristupiti i putem poveznice sa VIDI web stranice (www.vidi.hr). Kandidati(kinje) koji ostvare najbolje rezultate na IT kvizu, bit će pozvani na dodatno testiranje na Veleučilište VERN'

Veljača 2012.
Komisija sastavljenja od predstavnika akademskog i poslovnog sektora, na osnovu rezultata sa IT kviza i dodatnog testiranja na Veleučilištu VERN', odabrat će najboljeg  kandidata ili kandidatkinju, a isti će biti obaviješten(a) o rezultatu i primitku vrijedne stipendije.

U objavljenim člancima bit će predstavljene teme poput: B2B, B2C i C2C modela, uloge IT-a u organizacijama, reinženjeringa poslovnih procesa, sigurnosti informacijskih sustava, mjerenja organizacijskih performansi i kvantitativnih metoda u menadžmentu.

Uvjeti za sudjelovanje u IT kvizu:

  • Završen trogodišnji ili četverogodišnji studij na visokoj školi/veleučilištu/fakultetu
  • Prijava na diplomski studij IT menadžment na Veleučilištu VERN', bez obveze upisa
  • Razvijena svijest o IT menadžmentu kao smjeru svog daljnjeg stručnog usavršavanja
 
Ključne riječi: stipendija, it-menadžment, VIDI, natječaj-za-stipendiju, stipendija-na-VERNu
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh