University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Stipendijski natječaj

Stipendijski natječaj

Tjednik Aktual i VERN' dodjeljuju stipendiju vrijednu 80.000 kuna

Veleučilište VERN' i tjednik Aktual dodjeljuju stipendiju za specijalistički diplomski stručni studij Menadžment održivog razvoja turizma na Veleučilištu VERN', u vrijednosti od 80.000 kuna.

Kako bi pridonijeli kvalitetnijoj izobrazbi turističkih stručnjaka i razvijali zanimanje budućnosti – specijalizaciju u održivom razvoju turizma, VERN' je u suradnji s tjednikom Aktual pripremio seriju edukativnih članaka o trendovima i izazovima u području turizma.

Nakon uspješnog svladavanja pet "lekcija" objavljenih u Aktualu, od 27. prosinca do 24. siječnja, kandidati će moći pristupiti upitniku koji će se nalaziti na studentskim portalima sustava Eduneta. (Ukoliko nemate korisničke podatke, potrebno je prijaviti se na studij Menadžment održivog razvoja turizma, za REDOVNI ili IZVANREDNIstudij, bez obveze upisa.)

Puna dvogodišnja stipendija za specijalistički diplomski stručni studij Menadžment održivog razvoja turizma na Veleučilištu VERN', vrijedna je 80.000 kuna. Studij traje dvije godine (4 semestra) i nosi 120 ECTS bodova.

Kalendar natječaja

Prosinac 2011.

U utorak, 27. prosinca, u Aktualu će biti objavljen prvi od pet članaka na temu turizma. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaki utorak, a svaki članak-lekcija sadržavat će odgovore na pitanja kviza.

Siječanj 2012.

Posljednji članak u tjedniku Aktual bit će objavljen 24. siječnja 2012. godine.

Kvizu će se moći pristupiti 24. siječnja putem studentskih portala!

Svi kandidati koji točno odgovore na pitanja iz kviza, ulaze u konkurenciju za dobivanje stipendije u vrijednosti od 80.000 kuna. Kandidati koji ostvare najbolje rezultate, bit će pozvani na intervju i motivacijski razgovor s komisijom.

Veljača 2012.

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora će na osnovu rezultata sa kviza i dodatnog testiranja na Veleučilištu VERN', odabrati najboljeg kandidata. Pobjednik natječaja bit će obaviješten o rezultatu i primitku vrijedne stipendije.

Uvjeti za sudjelovanje:

  • Završen trogodišnji ili četverogodišnji studij na visokoj školi/veleučilištu/sveučilištu
  • Prijava na REDOVNI ili IZVANREDNI studij Menadžment održivog razvoja turizma na Veleučilištu VERN', bez obveze upisa
  • Razvijena svijest o turizmu kao smjeru svog daljnjeg stručnog usavršavanja
 
Ključne riječi: stipendije, stipendija, natječaj-za-stipendiju, stipendija-na-VERNu, Aktual
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh