University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Stipendijski natječaj

Stipendijski natječaj

Poštovane kandidatkinje i kandidati,

dobro došli na natječaj tjednika Nacional i Veleučilišta VERN' za stipendiju za dvogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Računovodstvo i financije, na Veleučilištu VERN'.

Puna dvogodišnja stipendija za specijalistički diplomski stručni studij Računovodstvo i financije na Veleučilištu VERN' vrijedna je 80.000 kuna. Studij traje dvije godine (4 semestra) i nosi 120 ECTS bodova.

Kalendar natječaja

Siječanj 2012.

U utorak, 17. siječnja, u Nacionalu će biti objavljen prvi od pet članaka na temu računovodstva i financija. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaki utorak, a svaki članak-lekcija sadržavat će odgovore na pitanja kviza.

Veljača 2012.

Posljednji članak u Nacionalu bit će objavljen 14. veljače 2012. godine.

Kvizu će se moći pristupiti 15. veljače putem studentskih portala!

Svi kandidati koji točno odgovore na pitanja iz kviza, ulaze u konkurenciju za dobivanje stipendije u vrijednosti od 80.000 kuna. Kandidati koji ostvare najbolje rezultate, bit će pozvani na intervju i motivacijski razgovor s komisijom.

Veljača 2012.

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora će na osnovu rezultata sa kviza i dodatnog testiranja na Veleučilištu VERN', odabrati najboljeg kandidata. Pobjednik natječaja bit će obaviješten o rezultatu i primitku vrijedne stipendije.

Uvjeti za sudjelovanje:

Razvijena svijest o financijama kao smjeru svog daljnjeg stručnog usavršavanja

 
Ključne riječi: stipendije
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh