Voditelj studija
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Upravljanje poslovnim komunikacijama
Voditelj studija

VODITELJICA STUDIJA

Mirela Holy je profesorica etnologije i komparativne književnosti koje je diplomirala na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Magistrirala je na znanosti o književnosti te doktorirala na znanosti o književnosti, kulturalni studiji, sve na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U Ministarstvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva radila je na poslovima odnosa s javnošću i protokola, kao stručna suradnica i šefica Kabineta ministra. U agenciji za odnose s javnošću Maksima komunikacije bila je voditeljica projekata, voditeljica klijenata i izvršna direktorica agencije. Obnašala je dužnost zastupnice u Hrvatskom saboru u dva mandata (VI i VII) te ministrice zaštite okoliša i prirode (2012.).

Objavila je veliki broj radova iz područja zaštite okoliša, ljudskih prava te komunikologije.

Predavala je na London School of Public Relations, Visokom učilištu Libertas te na Hrvatskim studijima, a od 2006. godine predaje na specijalističkom diplomskom studiju Upravljanje poslovnim komunikacijama na VERN'u, na kojem je trenutno voditeljica studija.

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh