Naši studenti osvojili 3. mjesto u ukupnom poretku na Turizmijadi 2011. - Turizmijada u Crnoj Gori - 9.5.2011.
 
University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Ekonomija poduzetništva
Turizmijada u Crnoj Gori

Naši studenti osvojili 3. mjesto u ukupnom poretku na Turizmijadi 2011.

Studenti VERN'a osvojili su 3. mjesto u ukupnom poretku svih fakulteta i visokih škola na ovogodišnjoj Turizmijadi, koja se početkom svibnja održala u turističkom kompleksu Plavi horizonti u Crnoj Gori. Prema pojedinim kategorijama, osvojili smo 1. mjesto u rukometu za muškarce, 1. mjesto u potezanju konopa za muškarce, 1. mjesto u izradi internetske stranice (dubrovnik4me), 3. mjesto u odbojci za žene, 3. mjesto u šahu, 3. mjesto u potezanju konopa za žene i 4. mjesto u odbojci za muškarce.

Ovo je bilo treće naše sudjelovanje na ovoj međunarodnoj manifestaciji i najuspješniji rezultat do sada, a posebno valja istaknuti da je postignut u vrlo jakoj konkurenciji. Na ovogodišnjoj, do sada najvećoj Turizmijadi sudjelovalo je više od 850 studenata iz sedam zemalja, a među njima i 46 VERN'ovih studenata.

Mentor našega tima bio je profesor Marcel Vučetić, zamjenik voditeljice studija Turizma koji je svojim doprinosom kao gost predavač te član žirija, uvelike pridonio podizanju kvalitete cijele Turizmijade, što je bilo prepoznato i od strane organizatora te predstavnika drugih institucija. Održao je predavanje na temu "Društvene i ekonomske funkcije sporta i turizma" te je bio član žirija za odabir najbolje internetske stranice i najboljeg case study-a na temu "Turizam i sport", gdje su izlagali i naši studenti. Dodajmo kako su organizatori i vodstvo hotela posebno pohvalili naš tim zbog uzornog vladanja i korektnog ponašanja na natjecanjima.

Turizmijada predstavlja najveće okupljanje studenata sa svih visokoobrazovnih ustanova na kojima se provode programi za turizam i hotelijerstvo, s prostora bivše države. Koncipirana je kao događanje koje kombinira kvalitetne obrazovne sadržaje i natjecanja u znanju, sa sportskim nadmetanjima, druženjem i zabavom.

Čestitamo našim studentima na postignutom rezultatu!

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 9.5.2011.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, vernovi-studenti, Turizmijada-2011, crna-gora, treće-mjesto-u-ukupnom-poretku, Marcel-Vučetić, treće-mjesto-na-turizmijadi
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

Ekonomija poduzetništva
na vrh