University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Turizam - turistički i hotelski menadžment
Upisi 2017.

Upisi putem prijemnog ispita

1. Prijava putem informatičkog sustava Veleučilišta VERN' (EduNeta)

Kako bismo prikupili sve potrebne podatke za provođenje prijemnog postupka i upisa na studije, obavezno je prijaviti se na informatički sustav Veleučilišta VERN' (EduNeta) putem web stranice Veleučilišta VERN' (direktni link: prijava).

Ova prijava važna je kako bismo prikupili informacije o željenom turnusu pohađanja nastave, kontakt podatke kandidata i ostalo.

Kandidati će tijekom prijave dobiti korisničko ime i lozinku za pristup svom osobnom studentskom portalu (direktni link: Studentski portal).

2. Provjere i bodovanja u prijemnom postupku

U subotu 6. svibnja 2017.s početkom u 11:00 sati (za studij Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja - stručni dio ispita počinje u 9:00 sati) u prostorima Veleučilišta VERN' (Importanne Galleria, Iblerov trg 10, II. kat), održat će se prijemni ispit za svih sedam (7) preddiplomskih studija. Za izlazak na prijemni ispit potrebno je popuniti neobvezujuću elektronsku prijavu za studij(e).

Nakon prijave kandidati će biti telefonski kontaktirani.

Na prijemni ispit potrebno je sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu (ili putovnicu).

Konačnom prijavom na termin prijemnog ispita smatrat će se uplata od 100,00 kuna na ime troškova održavanja ispita (obrazac uplatnice vidljiv je na osobnom portalu kandidata pod "Obrasci – Primjer popunjene uplatnice").

Sve informacije oko polaganja Prijemnog ispita možete saznati u našem Odjelu za komunikacije, kod kolegica Ane Belić (01.4881.832, ana.belic@vern.hr) i Matee Šumak (01.4881.833, matea.sumak@vern.hr).

Provjera potencijala kandidata obavlja se kroz:

   1. provjeru općih sposobnosti
   2. provjeru opće informiranosti
   3. razgovor s kandidatom.

(Ukupno prosječno trajanje je 3 sata.)

Po završetku provjere potencijala kandidati će o rezultatima biti obaviješteni putem osobnih portala. Kandidati koji su zadovoljili upisne kriterije, bit će pozvani na upisni postupak.

3. Upisi

Svi kandidati koji u postupku provjere potencijala zadovolje kriterije, ostvaruju pravo upisa.

Upisni koraci za kandidate koji su ostvarili pravo upisa:

Dodatne informacije: 

Ana Belić (01.4881.832, ana.belic@vern.hr) i 
Matea Šumak (01.4881.833, matea.sumak@vern.hr)

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

TuristiÄŤki i hotelski menadĹľment
na vrh