University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Doktorski studij Ekonomije i poslovne ekonomije
Prijelazni sveučilišni semestar

Naziv programa:

Prijelazni sveučilišni semestar

Vrsta:

Prijelazni semestar za horizontalnu mobilnost sa stručne na sveučilišnu visokoobrazovnu vertikalu

Stečeni naziv:

...

Trajanje:

šest do devet mjeseci

ECTS bodovi:

30 - 50

Prijelazni sveučilišni semestar u Zagrebu zajednički izvode Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Veleučilište VERN'.

Prijelazni sveučilišni semestar je program koji omogućava horizontalnu mobilnost sa stručne na sveučilišnu vertikalu na diplomskoj visokoobrazovnoj razini. Program se izvodi za studente koji su završili specijalističke diplomske stručne studije, a žele nastaviti svoj akademski razvoj na poslijediplomskom sveučilišnom (doktorskom) studiju Ekonomije i poslovne ekonomije.

Studenti koji su diplomirali na specijalističkim diplomskim stručnim studijima, polaganjem Prijelaznog sveučilišnog semestra stječu dodatnih od 30 do 50 ECTS bodova u sveučilišnoj vertikali, te tako ispunjavaju uvjete za upis na poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Ekonomije i poslovne ekonomije.

Svi prijavljeni kandidati koji su prethodno završili diplomsku razinu studija na stručnoj vertikali bit će pozvani na upis i pohađanje programa Prijelaznog sveučilišnog semestra, koji s izvođenjem započinje u travnju 2017.

Dodatne informacije: 
Ana Belić (01.4881.832, ana.belic@vern.hr) i 
Matea Šumak (01.4881.833, matea.sumak@vern.hr)

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh