University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
TEST LINK PREVIEW
Upisi putem prijemnog ispita

1. Prijava putem informatičkog sustava Veleučilišta VERN' (EduNeta)

Kako bismo prikupili sve potrebne podatke za provođenje prijemnog postupka i upisa na studije, obavezno je prijaviti se na informatički sustav Veleučilišta VERN' (EduNeta) putem web stranice Veleučilišta VERN' (direktni link: prijava).

Ova prijava važna je kako bismo prikupili informacije o željenom turnusu pohađanja nastave, kontakt podatke kandidata i ostalo.

Kandidati će tijekom prijave dobiti korisničko ime i lozinku za pristup svom osobnom studentskom portalu (direktni link: Studentski portal).

2. Provjere i bodovanja u prijemnom postupku

U subotu 3. rujna 2016.s početkom u 11:00 sati (za studij Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja - početak u 9:00 sati) u prostorima Veleučilišta VERN' (Importanne Galleria, Iblerov trg 10, II. kat), održat će se jesenski rok prijemnog ispita za svih sedam (7) preddiplomskih studija

Svi prijavljeni kandidati bit će telefonski kontaktirani. Konačnom prijavom na termin prijemnog ispita smatrat će se uplata od 100,00 kuna na ime troškova održavanja ispita (obrazac uplatnice vidljiv je na osobnom portalu kandidata pod "Obrasci – Primjer popunjene uplatnice")

Provjera potencijala kandidata obavlja se kroz:

   1. provjeru općih sposobnosti
   2. provjeru opće informiranosti
   3. razgovor s kandidatom.

(Ukupno prosječno trajanje je 3 sata.)

Po završetku provjere potencijala kandidati će o rezultatima biti obaviješteni putem osobnih portala. Kandidati koji su zadovoljili upisne kriterije, bit će pozvani na upisni postupak.

3. Upisi

Svi kandidati koji u postupku provjere potencijala zadovolje kriterije, ostvaruju pravo upisa.

Upisni koraci za kandidate koji su ostvarili pravo upisa:

 

Dodatne informacije: 
Ana Belić (01.4881.832, ana.belic@vern.hr) i 
Matea Šumak (01.4881.833, matea.sumak@vern.hr)

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh