UPISI

preddiplomska razina

Pozivamo vas da nam se pridružite na „Otvorenom satu preddiplomskih studija“ koji će se održati u petak 12. travnja, s početkom u 17:30 sati u prostorima Veleučilišta VERN’ (II. kat, Importanne Galleria, Iblerov trg 10).

Preddplomska razina

U subotu 13. travnja 2019., s početkom u 11:00 sati (za studij Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja – stručni dio ispita počinje u 9:00 sati) održat će se u prostorima Veleučilišta VERN’ (II. kat, Importanne Galleria, Iblerov trg 10), održat će se prijemni ispit za svih sedam (7) preddiplomskih studija s početkom u zimskom semestru akademske godine 2019./2020. (listopad 2019.).

Preddiplomske studije na VERN’u moguće je upisati na jedan od sljedeća tri načina:

Upisni koraci za sve kandidate koji su završili četverogodišnju srednju školu i ostvarili pravo upisa putem prijemnog ispita ili im je odobren prijelaz s drugog visokog učilišta*:

  1. Uplata upisne rate od 2.500,00 kuna (nepovratna rata)
  2. Predaja zakonom propisane upisne dokumentacije:
  • predočenje osobne iskaznice na upisu
  • preslika odgovarajućeg dokaza o državljanstvu (samo za strane državljane)
  • ugovor o studiranju i plaćanju školarina isprintan s vašeg studentskog portala Studomatic.
  • originali svjedodžbi od 1. do 4. razreda srednje škole i svjedodžba o završnom ispitu i/ili svjedodžba o položenoj državnoj maturi

*Kandidati kojima je odobren prijelaz sa drugog fakulteta, uz navedenu dokumentaciju predaju i dodatnu dokumentaciju o kojoj će biti telefonski obaviješteni.

Korisni linkovi:

Upisi