University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Akademski segment
 
Poslovni segment
Ured za kvalitetu

Ured za kvalitetu (u daljnjem tekstu Ured) ustrojbena je jedinica VERN'a, izravno je odgovorna Upravi te je nadležna za operativno upravljanje VERN'Qual sustavom i nadzor nad provođenjem mjera za ostvarivanje ciljeva sustava kvalitete. U Uredu su zaposlene dr.sc. Nikolina Borčić, voditeljica Ureda i dr.sc. Diana Plantić Tadić, menadžerica kvalitete. 

dr. sc. Nikolina Borčić, viši predavač, voditeljica Ureda za kvalitetu

e-mail: nikolina.borcic@vern.hr


dr. sc. Diana Plantić Tadić, profesor visoke škole, menadžer kvalitete

e-mail: diana.plantic-tadic@vern.hr

Kako bi stalno unaprjeđivali kvalitetu naših usluga i gradili još kvalitetniji odnos s korisnicima, pozivamo vas da nam se sa svojim pohvalama, pitanjima, komentarima i sugestijama javite na email adresu zelim.reci@vern.hr.

-----------------------------------

 

-----------------------------------

Inicijalna akreditacija Sveučilišta VERN' - poziv studentima

Dragi studenti,
 
Sveučilište VERN' trenutno prolazi postupak inicijalne akreditacije za obavljanje djelatnosti visokog obrazovanja koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu stručno povjerenstvo posjetit će naše visoko učilište. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i studentima.
Ljubazno Vas molimo da se u petak, 5. svibnja 2017. g. s početkom u 9.45 sati (IMP 7, drugi kat) u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas. 
Ključne riječi: Diana-Plantić-Tadić
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh