University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Ured za kvalitetu VERNQUAL

Ured za kvalitetu VERNQUAL

Sustav upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2000 uspostavljen je 30.06.2004. godine na tada Visokoj školi za ekonomiju poduzetništva pod vodstvom menadžera kvalitete Diane Plantić (Tadić). Od tada do danas Visoka škola za ekonomiju poduzetništva je doživjela mnoge promjene, te bilježila stalan i veliki rast u svim smjerovima. Od povećanja broja studenata, predavača, novih i moderno opremljenih prostora, povećanja broja programa stručnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija do službenog prerastanja iz Visoke škole za ekonomiju poduzetništva u Veleučilište VERN', 12. ožujka 2007. godine.

Takav sveobuhvatan rast bilo je izazovno popratiti i organizirati. Uz pomoć norme ISO 9001:2000 i angažmana svih zaposlenih uspostavljeni su standardi i procedure, a uz pomoc IT potpore olakšana je pristupačnost, a time i primjena dokumentacijske kvalitete (radnih uputa, postupaka i obrazaca) koja se stalno prilagođava i prati navedene promjene.

U četvrtak, 12.07.2007. godine, tri godine nakon prvobitne implementacije norme ISO održat će se recertifikacijski audit. Auditori certifikacijske kuće Cro Cert obići će neke od organizacijskih jedinica Veleučilišta VERN', te ocijeniti kvalitetu nastavnih i poslovnih procesa i postupaka, te dosljednost u primjeni propisane dokumentacije.

 
Ključne riječi: ISO, ured-za-kvalitetu, vernqual, upravljanje-kvalitetom
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh