University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
AZVO reakreditacija

AZVO reakreditacija

U skladu sa Zakonom o osiguranju kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju i pratećim podzakonskim aktima, svaka visokoobrazovna ustanova dužna je proći proces reakreditacije svakih pet godina svoga djelovanja. Postupak reakreditacije provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO), a u sklopu kojeg Agencija provodi postupak procjene kvalitete rada promatrane ustanove u sedam kategorija.

U skladu s redovnim planom i programom provođenja reakreditacija visokoobrazovnih ustanova u RH za tekuću akademsku godinu, Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) provodi reakreditacijski postupak i za Večeučilište VERN'.

U sklopu postupka reakreditacije, našu ustanovu posjetiti će peteročlano povjerenstvo u dane 11.04.2011 i 12.04.2011. Tijekom posjete povjerenstvo će obići sve službe i odjele naše ustanove te će održati niz konzultativnih sastanaka sa odabranim grupama sugovornika kako bi stekli uvid u kvalitetu dostignute standarde djelovanja u promatranim područjima.

Naša ustanova ovom postupku poklanja veliku važnost te rezultate reakreditacije držimo vrlo važnim za daljnji razvoj Veleučilišta VERN'  i svih naših studenata i alumnija. Pozivamo sve studente, profesore, zaposlene i vanjske suradnike da u ovom procesu iskažu najvišu razinu profesionalizma.

U nastavku prenosimo poruke i pozive Agencije:

Poziv na sastanak sa studentima:

Poštovani studenti,

Veleučilište VERN' u Zagrebu trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetiti će stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog i nenastavnog osoblja, studentima.

Ljubazno Vas molimo da se u ponedjeljak, 11. travnja 2011. g.  s početkom u 14.00 sati (dvorana IMP 12) u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.
Više o samom postupku reakreditacije možete naći na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje http://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/reakreditacija-vu

Poziv na komentiranje elektronskim putem istekao 08.travnja 2011.


 
Ključne riječi: azvo, reakreditacija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh