University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
AIESEC

AIESEC Hrvatska vas poziva na "Croatia Youth to Budiness Forum" u Varaždin

Studentska udruga AIESEC Hrvatska organizira projekt pod nazivom "Croatia Youth to Business Forum", u sklopu kojeg će se održati niz edukativnih radionica i panel diskusija na kojima će uz studente sudjelovati i predstavnici uspješnih tvrtki: INA-e, T-Hrvatskog Telekoma, DHL-a, PricewaterhouseCoopersa, te Erste&Steiermarkische banke.

Forum će se održati ove srijede 5. prosinca 2012. u Varaždinu, a program na temu "Budući trendovi – kako na njih reagirati?" započinje svečanim otvorenjem u Kino Galeriji (Gaj).

Cilj događanja je povezati tvrtke i poduzetnike sa studentima u svrhu razmjene ideja i mišljenja, te izrade prijedloga i inovativnih rješenja za bolju poslovnu budućnost. Program Foruma podijeljen je u četiri tematske cjeline – vodstvo, inovacije, poduzetništvo i društvena odgovornost – unutar kojih će studenti predstavnicima tvrtki izložiti svoja inovativna rješenja, te o njima diskutirati. Na panel diskusijama će gostovati i predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Veleposlanstva Republike Njemačke, te vodećih hrvatskih kompanija.

Forum nije namijenjen samo članovima AIESEC-a, već svim zainteresiranim studentima, a više informacija o programu možete pročitati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 3.12.2012.
 
Ključne riječi: VERN, Aiesec, Croatia-Youth-to-Business-Forum
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh