University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Marketing, mediji i PR

„Dani komunikacija 2018.“ – besplatne studentske kotizacije za VERN'ove studente

Ovogodišnje, šesto po redu izdanje nacionalnog festivala tržišnog komuniciranja „Dani komunikacija“, održat će se u Rovinju (hotel Lone) od 12. do 15. travnja, a glavne teme događanja bit će tehnologija i kreativnost.

„Dani komunikacija“ tradicionalno okupljaju domaće i međunarodne stručnjake koji diktiraju trendove i budućnost medijske, marketinške, PR i industrije oglašavanja, a svi redovni studenti VERN'a konferenciji mogu prisustvovati potpuno besplatno

Jedini su kriteriji da nisu stariji od 26 godina i da su polaznici redovnog studija, a sve što trebaju napraviti je prijaviti se za besplatne kotizacije za konferenciju putem ONLINE PRIJAVNICE.

Festivalu će ove godine prisustvovati više od 2.500 sudionika koje očekuju predavanja i prezentacije renomiranih gostiju poput Susan Credle, jedne od najmoćnijih žena u industriji, Brada Parscalea, direktora za digital Trumpove kampanje, Christoffera Malmera, velikog skandinavskog oglašivača koji će izlagati na temu korištenja umjetne inteligencije u komunikaciji, Stevea Loka iz The Economista koji će ponuditi taktike o korištenju GDPR-a i mnogih drugih.

Osim predavanja, festival studentima nudi i mogućnost druženja i upoznavanja s liderima iz industrije, prilike za učenje, stručnu praksu i zaposlenje, kroz više seminara i radionica.

Detaljnije informacije o „Danima komunikacija“ i ovogodišnjem programu možete saznati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Dani komunikacija
 
Datum objave: 15.3.2018.
 
Ključne riječi: Dani-komunikacija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh