University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Mladi i Europa

Konferencijske stipendije za studente – natječaj za konferenciju „European Values for the Future of SEE countries“

Ovogodišnje, 16. izdanje međunarodne konferencije za mlade European Values for the Future of SEE countries održat će se od 27. rujna do 1. listopada, tradicionalno, u Kruševu u Makedoniji.

Konferencija će okupiti 58 mladih predstavnika iz Makedonije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Grčke, Hrvatske, Kosova, Crne Gore, Italije, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Turske, a organizatori su svim sudionicima, omogućili prisustvovanje konferenciji uz konferencijske stipendije.

Stipendije pokrivaju troškove smještaja, prehrane i do 80 posto putnih troškova, a dobitnici stipendija će biti odabrani u selekcijskom postupku. Svi zainteresirani studenti na natječaj se mogu prijaviti popunjavanjem ONLINE PRIJAVNICE ZA KONFERENCIJU, najkasnije do 25. kolovoza.

Detaljnije informacije o konferenciji, programu i sudionicima te kriterijima za prijavu na stipendijski natječaj možete pronaći na službenoj internetskoj stranici.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 27.6.2018.
 
Ključne riječi: SEE, European-Values-for-the-Future-of-SEE-countries
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh