University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Marketing i prodaja

Natjecanje za besplatne kotizacije – konferencija „Marketing and Sales by Numbers“

Poštovane studentice i studenti, kolegice i kolege predavači, 

u srijedu 13. lipnja u HUB-u 385 (Petračićeva ulica 4), u organizaciji poslovnog tjednika Lider održat će se konferencija pod nazivom 

„MARKETING AND SALES BY NUMBERS“.

Cilj događanja je okupiti marketinške stručnjake i približiti im neke od provjerenih metoda za efikasan marketing koje se temelje na podacima i brojkama. Ti podaci prikupljeni, analizirani i filtrirani kroz odjel marketinga, postaju informacije koje su podloga za razvoj strategije tvrtki. 

Za studente i predavače VERN'a osigurano je 10 besplatnih kotizacija za koje se možete natjecati metodom "najbržeg prsta" na vašim osobnim portalima.

Natjecanje započinje u petak 8. lipnja u 13:00 sati i traje do ispunjenja kvote.

Na konferenciji će nastupiti zanimljivi stručnjaci iz svijeta marketinga, poduzetništva i medija, poput Rolanda Markowskog (SAP), Saše Cvetojevića (Insako), Davora Brukete (Bruketa&Žinić&Grey), Marine Čulić Fischer (Dialog komunikacije), Manuele Šole (Komunikacijski laboratorij), Jana Jileka (Dotmetrics), Miodraga Šajatovića (Lider), Elene Wolsperger Dolezil (Dukat), Livie Novaković (HT) i mnogih drugih.  

Detaljnije informacije o konferenciji i zanimljivom programu možete saznati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 7.6.2018.
 
Ključne riječi: Marketing-and-Sales-by-Numbers
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh