University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Studentsko natjecanje

Prijave za L'Oréal Brandstorm studentsko natjecanje – prijavi tim do 20.2., ideju razvijte kasnije

Prijave za globalno studentsko natjecanje „L'Oréal Brandstorm“ otvorene su još samo koji dan – do 20. veljače – a za prijavu je potrebno ispuniti ONLINE OBRAZAC („Participate“).

Važno – u ovoj je fazi potrebno samo prijaviti tim, a ideju za natjecanje razvijate kasnije, do 7. ožujka.

Partner ovogodišnjeg Brandstorma je L'Oréal Paris Men Expert, pa natjecatelji ove godine imaju zadatak „unaprijediti njegu muškaraca  inovacijom koja će promijeniti njihove životne navike“.

Novost je kako se ove godine natjecanje sastoji od „brend“ i „tehnološkog“ izazova, pa u njima mogu sudjelovati mladi inovatori iz različitih područja, a ne nužno marketinškog ili ekonomskog.

Osim toga, mogućnosti za sudionike od ove su godine proširene, pa se timovi mogu sastojati od studenata preddiplomskih i diplomskih studija, koji mogu biti s različitih fakulteta, te se mogu prijaviti na oba izazova.

L'Oréal će studentima pružati podršku u razvoju i realizaciji njihovih ideja kroz format inkubatora, a timove s najboljim projektima očekuju novčane nagrade.

Za detaljnije informacije o natječaju posjetite SLUŽBENU STRANICU.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 17.2.2017.
 
Ključne riječi: LOreal-Brandstorm
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh