University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Studentske udruge

Udruga za mlade „Start-Up“ se širi na 7 gradova – natječaj za nove studente volontere

„Start-Up“ udruga je otvorila natječaj za prijem novih članova, koji će sudjelovati u realizaciji različitih projekata. Svim zainteresiranim studenticama i studentima ovo je odlična prilika da steknu iskustvo u organizaciji i provedbi raznovrsnih projekata, ali i da putem mentorstva ostalih članova ostvare vlastite ideje – ponajprije kroz Inspire Me konferenciju i Career Booster te pisanje EU projekata. Osim toga, udruga ove godine pokreće i dva potpuno nova projekta, Start-Up akademiju i poslovni klub Starter.

Uz sve navedeno, „Start-Up“ udruga će u 2018. otvoriti i 7 novih podružnica. Uz već postojeću podružnicu u Puli, otvaraju se podružnice u Rijeci, Zagrebu, Osijeku, Varaždinu, Zadru, Koprivnici i Splitu.

Svi zainteresirani za volontiranje u udruzi mogu se prijaviti na e-mail adresu start.up.udruga@gmail.com, najkasnije do 5. lipnja (poslati životopis s naznakom „Prijava za dio tima“), a detaljnije informacije o radu udruge i ostalim aktivnostima možete pročitati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 28.5.2018.
 
Ključne riječi: Start-Up-udruga
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh