University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Obrazovanje i EU

VERN': Sastanak s Odborom za obrazovanje i kulturu Europskog parlamenta

U povodu skorog pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji, u službeni posjet Zagrebu stiglo je izaslanstvo Odbora za obrazovanje i kulturu Europskog parlamenta, na čelu s predsjednicom Odbora gospođom Doris Pack.

U okviru svog boravka članovi Odbora će posjetiti i Veleučilište VERN', na kojem će danas (29. travnja) s početkom u 19:30 sati, s predstavnicima VERN'a održati sastanak na temu "Privatno i državno u visokom obrazovanju".

Sastanak će otvoriti gospođa Doris Pack, predsjednica Odbora za obrazovanje i kulturu EP-a te predsjednica Savjeta VERN'a, a prisustvovat će mu predstavnici Veleučilišta VERN' i Odbora za obrazovanje i kulturu Europskog parlamenta.

S obzirom na svoja programska opredjeljenja, Veleučilište VERN' međunarodnu komponentu prepoznaje kao bitnu sastavnicu visokoobrazovnog procesa, smatrajući europski kontekst svojim prirodnim okolišem. U tome svjetlu, ulazak Hrvatske u Europsku uniju predstavlja veliku priliku za sve studente i profesore, ali i za hrvatsko društvo u cjelini.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 29.4.2013.
 
Ključne riječi: VERN, Doris-Pack, Europski-parlament, Europska-unija, Savjet-VERNa, Odbor-za-obrazovanje-kulturu-medije-sport-i-mladež, Odbor-za-obrazovanje-i-kulturu, sastanak-s-Odborom-za-obrazovanje-ikulturu-Europskog-parlamenta, Odbor-za-obrazovanje-i-kultuturu-Europskog-parlamenta
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh