University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Studij u inozemstvu

Virtualni sajam o studijskim programima u Francuskoj „Study in France“ – do 15. studenoga

U organizaciji francuske agencije Campus France, zadužene za promociju visokog obrazovanja i međunarodnu mobilnost studenata i znanstvenika, od 6. do 15. studenoga održava se virtualni sajam „Study in France“.

Na sajmu se predstavlja Francuski Institut u Hrvatskoj i Espace Campus France Croatie, zajedno sa 14 europskih zemalja (Njemačka, Austrija, Hrvatska, Danska, Estonija, Poljska, Finska, Mađarska, Latvija, Litva, Norveška, Rumunjska i Švedska) te 40 visokoškolskih francuskih ustanova.

Cilj ovog virtualnog događaja je upoznati studente sa studijskim programima u Francuskoj, postupcima upisa na visoka učilišta, studentskim životom u toj zemlji i stipendijskim natječajima, te im omogućiti kontakt i virtualni susret s predstavnicima francuskih visokoobrazovnih institucija.

Svi zainteresirani, sajmu mogu pristupiti putem interaktivne platforme, a u petak 10. studenoga, od 11:30 sati, na Facebooku možete pratiti Facebook Live Espace Campus France Croatie.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: http://virtual.campusfrance.org/
 
Datum objave: 9.11.2017.
 
Ključne riječi: studiranje-u-inozemstvu
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh