University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
2013 EFMD Case Writing Competition

EFMD natječaj – Napiši najbolju poslovnu studiju i osvoji 2.000 eura

Organizacija European Foundation for Management Development (EFMD), čija je članica i VERN', tradicionalno provodi svoj Case Writing Competition natječaj na koji se mogu prijaviti svi VERN'ovi studenti i profesori.

Ovaj se natječaj u kontinuitetu provodi već više od 30 godina, a s obzirom na široki izbor kategorija koje se bave specifičnim tematskim regionalnim cjelinama u globalnom kontekstu, cilj natječaja je poticati razradu, analitičko razmišljanje te analiziranje i samoinicijativno pisanje inovativnih poslovnih studija.

Teme za ovogodišnje natjecanje podijeljene su u 15 kategorija: korporativna društvena odgovornost, poduzetništvo, obiteljsko poslovanje, financije i bankarstvo, upravljanje lancima opskrbe, konkurentnost Kine, euro-mediteranske prakse upravljanja, inovacije u javnom sektoru, afrički poslovni slučajevi, menadžment u Indiji, odgovorni leadership, inkluzivni poslovni modeli, poslovni slučajevi u Latinskoj Americi, MENA poslovni slučajevi te implementacija tehnologije na tržištu.

Kandidati se na natječaj mogu prijaviti individualno ili u timu, isključivo kao predstavnici visokoškolskih ustanova ili organizacija, a kategoriju o kojoj žele pisati biraju samostalno. 

Krajnji rok za prijavu na natječaj je 16. rujna 2013., a autori najboljih radova po kategorijama, bit će nagrađeni novčanom nagradom u iznosu od 2.000 eura.

Detaljnije informacije o natječaju i prijavama te primjerke prošlogodišnjih pobjedničkih radova možete pročitati OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 22.8.2013.
 
Ključne riječi: EFMD, case-writing-competition
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh