University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Panel

„Francusko-njemačko pomirenje: model poslijeratne suradnje“ – VERN', 14. svibnja (dv. 200)

Poštovane studenti i studenti, kolegice i kolege,

Inicijativa mladih za ljudska prava – Hrvatska, u suradnji s Veleposlanstvom Savezne Republike Njemačke u Zagrebu i Veleposlanstvom Francuske Republike u Zagrebu, poziva vas na panel diskusiju pod nazivom

„Francusko-njemačko pomirenje: model poslijeratne suradnje“

koja će se održati u srijedu 14. svibnja u 17:00 sati u dvorani 200 na VERN'u (II. kat, Importanne Galleria, Iblerov trg 10).

Na panelu će sudjelovati Nj. E. Michèle Boccoz, veleposlanica Francuske Republike u Republici Hrvatskoj; Nj. E. Hans Peter Annen, veleposlanik Savezne Republike Njemačke u Republici Hrvatskoj; te prof. dr. Drago Roksandić s Odsjeka za povijest Filozofskog fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Moderator panela bit će Marko Smokvina, koordinator Programa tranzicijske pravde iz Inicijative mladih za ljudska prava.

Molimo sve zainteresirane studente i kolege koji žele prisustvovati panelu da svoj dolazak potvrde na email adresu josip@yihr.org do utorka 13. svibnja 2014.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 7.5.2014.
 
Ključne riječi: panel
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh