University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Preminuo François d'Anethan, dekan UBI-a

S iskrenim žaljenjem obavještavamo da je François d'Anethan, suosnivač i dekan poslovne škole United Business Institutes iz Bruxellesa, naš dobar prijatelj, preminuo u ponedjeljak, 21. ožujka 2011. nakon duge i teške bolesti.

VERN' i UBI poslovno surađuju još od 2005. godine, kada smo intenzivirali naše međunarodne aktivnosti te izabrali UBI za jednog od prvih EU partnera. Gospodin d'Anethan osobno je unio mnogo entuzijazma i angažmana u ovu suradnju. Od iste godine, VERN' i UBI provode i zajednički međunarodni MBA studij u Zagrebu i Bruxellesu.

Gospodina d'Anethana pamtit ćemo kao otvorenu i ugodnu osobu, punu života i pozitivne energije. U dragom i trajnom sjećanju ostaje nam njegov inspirativan i dojmljiv govor našim diplomantima na svečanoj promociji 2008. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Sprovod dekana d'Anethana održat će se u Bruxellesu, u subotu, 26. ožujka, a VERN' će na posljednjem ispraćaju predstavljati Branko Štefanović, predsjednik Uprave.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: Petar Vučetić
 
Datum objave: 25.3.2011.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: Branko-Štefanović, UBI, Francois-dAnethan, preminuo-dekan-ubia
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh