University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
100% Radi
Gallup Strenghts Finder

U suradnji s Gallupom, najpoznatijom svjetskom organizacijom s područja ispitivanja javnog mnijenja, ljudskih resursa i menadžment konzaltinga, na VERN'u je pokrenut projekt Striver – Strengths Finder.

Strenghts Finder upitnik međunarodno je priznati alat za procjenu "snaga" pojedinca. Njime se izrađuje detaljan profil sudionika te dobivaju upute o načinu aplikacije i razvijanja osobnih snaga i prednosti, s ciljem ostvarivanja izvrsnih rezultata unutar okruženja u kojem se osoba nalazi i djeluje.

Upitnik identificira 34 teme – grupacije stalnih obrazaca misli, osjećaja ili ponašanja, te mjeri prisutnost talenta u svim temama. Krajnji rezultat posebno ističe TOP5 tema, što su zapravo područja u kojima pojedinac ima najviše potencijala. Upitnik ne detektira slabosti, već jasno ukazuje pojedincu i organizaciji koja je područja najbolje razvijati i u kako usmjeravati radnu dinamiku.

Ovaj alat opće je prihvaćeni standard u industriji ljudskih resursa, te kao takav može pojedincu pomoći pri razvoju karijere, a organizaciji pri upravljanju ljudskim resursima i poslovnim procesima.

Strengths Finder Upitnik do sada je rješavalo više od 840.000 studenata u Sjedinjenim Američkim Državama, a redovito ga koriste i odjeli ljudskih resursa u brojnim multinacionalnim kompanijama (Coca-Cola, Hewlett Packard, Microsoft, itd.).  

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh