University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Inkubator
O projektu

VERN'ov studentski startup inkubator specifičan je oblik podrške startup poduzetnicima, u vidu ustupanja poslovne infrastrukture za razvoj projekta te mentorske i savjetodavne podrške, za one koji tek započinju poslovni pothvat ili su u njegovim ranim fazama razvoja.

Posebnost inkubatora je u tome što se njime želi poticati mlade na samozapošljavanje realizacijom vlastitih poslovnih ideja, povećanjem kompetencija i uopće razvojem poduzetničke kulture.

Pokretanje ovog projekta u skladu je sa Strategijskim okvirom razvoja Veleučilišta "VERN' 2020". Cilj je omogućiti studentima da stečena teoretska znanja, kroz različite centre kompetencija primijene u praksi. U ovom slučaju, na vlastitim poslovnim pothvatima.

Ministarstvo poduzetništva i obrta podržalo je ovu inicijativu i u sklopu Otvorenog javnog poziva za Mjeru D - "Obrazovanje za poduzetništvo i obrte te očuvanje tradicijskih i umjetničkih obrta", VERN'u dodijelilo nepovratna financijska sredstava za pokretanje Startup inkubatora.

PRIJAVE

 

Kontakt:
Za detaljnije informacije oko VERN' Startup inkubatora te načina prijave, molimo vas kontaktirajte voditeljicu Ivu Senegović na email iva.senegovic@vern.hr ili tajnika Ivana Mrazovića na email ivan.mrazovic@vern.hr.

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh