University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Inkubator
Vodstvo i mentori

  • mr. sc. IVA SENEGOVIĆ

Voditeljica VERN' Startup inkubatora i zamjenica predstojnika katedre Poduzetništvo i menadžment. Nakon radnog iskustva u hotelijerstvu u Hrvatskoj te u procesnoj industriji i energetici u Sloveniji, 2002. godine zapošljava se kao predavačica na poduzetničkim kolegijima na Veleučilištu VERN'. Mentorira i savjetuje studentske startup projekte i istraživanja. Sudjeluje na projektima vezanim uz posebne oblike malog i srednjeg poduzetništva, s naglaskom na obiteljsko poduzetništvo.

"Ovo je izvrsna prilika za buduće nasljednike i lidere obiteljskih poduzeća da steknu poduzetnički kredibilitet pokretanjem startup projekata u našem inkubatoru."

 

  • mr. sc. GORDANA ĆORIĆ

Zamjenica voditelja prijediplomskog studija Ekonomija poduzetništva i viša predavačica poduzetništva i poslovne etike na Veleučilištu VERN'. Vlasnica konzultantske tvrtke za poslovne usluge, savjetovanje i programe obuke. Kao nositeljica izbornog kolegija Startup poduzetništvo i mentorica na nekoliko startup događanja, posjeduje iskustvo savjetovanja pri pokretanju, procjeni uspješnosti i razvijanju poduzetničkih projekata u privatnom i nevladinom sektoru. Provodi evaluacije i procjene organizacijskih kapaciteta nevladinih organizacija i neprofitnih ustanova, te pruža pomoć pri strateškom i operativnom planiranju, s naglaskom na društvene inovacije.

"Ulazak u inkubator je odličan izbor za one koji žele upravljati svojom poslovnom i poduzetničkom budućnošću. Naime, svaki put kada čovjek napravi bolju mišolovku, priroda napravi boljeg miša, pa je stoga puno poduzetničkih mogućnosti za one koji se ne boje izazova, žele pokazati svoju inovativnost, provjeriti  koliko je korisno to što su dotad naučili, te iznova obogaćivati svoja znanja i vještine."

 

  • mr. sc. ZRINKA GREGOV

Zrinka Gregov diplomirana je inženjerka agronomije (smjer hortikultura), magistrica biologije (smjer botanika) te magistrica ekonomije (smjer Poslovno upravljanje - MBA). Na međunarodnoj obuci Ministarstva gospodarstva RH, postala je certificirani učitelj/trener poduzetništva i sudjelovala u Projektu obuke savjetnika i promotora poduzetništva, s temama iz marketinga za mala poduzeća, samozapošljavanja, te ženskog i obiteljskog poduzetništva. Viša je predavačica poduzetništva i voditeljica VERN'ovog diplomskog studija Poduzetnički menadžment, te gost predavač na predmetu Kontroling na Visokoj školi za poslovanje i upravljanje u Zaprešiću. U sklopu raznih projekata vodi radionice iz područja komunikacije u braku i obitelji, vođenja kućnog budžeta, samozapošljavanja, odgoja djece za poduzetništvo itd.

"U današnjem svijetu prebrzih promjena,  preplavljenom bujicom informacija, mladi se boje poduzetništva i preuzimanja rizika jer im nedostaju mentori. Ideja ima na pretek, ali moramo pomoći jedni drugima da ustrajemo u izvedbi."


  • mr. sc. MELITA CITA

Zamjenica voditelja VERN'ovog diplomskog studija Računovodstvo i financije i viša predavačica računovodstvenih grupa kolegija i poslovnog plana poduzetnika na prijediplomskim studijima. Vlasnica je poduzeća za reviziju koja je tijekom dvadesetak godina revidirala financijske izvještaje za više od 200 poduzeća iz privrede i izradila više od 50 investicijskih studija. U suradnji sa Zavodom za zapošljavanje i kao konzultantica Hrvatske poštanske banke, sudjelovala je pri ocjeni poduzetničkih projekata za dodjelu financijskih sredstava.

"Budućnost je izvor beskonačnih šansi, ali i opasnosti. Ako znate kuda idete, ima smisla izabirati puteve koji će vas tamo dovesti. Čak i ako se pitate jeste li pravom putu, budite sigurno da jeste."


  • KREŠO VARGEC, dipl. ing. mat.

Zamjenik predstojnika katedre Primijenjena matematika i informatika na Veleučilištu VERN'. Predaje informatičke kolegije na prijediplomskom studiju Ekonomije poduzetništva, te programerske kolegije na prijediplomskom studiju Poslovne informatike. Vlasnik tvrtke za razvoj web, multimedijalnih i mobilnih aplikacija. Programiranjem se bavi 20 godina i sudjelovao je u nekoliko uspješnih i manje uspješnih projekata. Trenutno sudjeluje u startupu neinformatičkog tipa, razvija nove softverske proizvode, te aktivno sudjeluje u rastu i razvoju svojeg najuspješnijeg i najvrjednijeg projekta – kćerkice Sare.

'Ako vam se čini da uloga vođe nije za vas, razmislite ponovno – vođe dolaze u najrazličitijim pakiranjima' - Seth Godin, Plemena. "A ja bih rekao, najgore je ne probati. Više ćete izgubiti ako ne probate."

 

  • BORIS JURIĆ, mr. spec.

Član katedre Ekonomija i marketing na Veleučilištu VERN'. Predaje marketinške kolegije Osnove marketinga, Marketinški plan i Ponašanje potrošača, na prijediplomskom studiju Ekonomije poduzetništva. Vlasnik je tvrtke za događajnu industriju i marketing consulting. Marketingom se bavi 24 godine, a radio je u automobilskoj, dizajnerskoj i medijskoj industriji. Trenutno  pohađa doktorski studij održivog razvoja na Fakultetu za turistički menadžment i ugostiteljstvo u Opatiji.

"Stara španjolska izreka kaže: da bi postao toreador, moraš prvo naučiti biti bik. Ja ću parafrazirati: da bi postao relevantan na tržištu, moraš što bolje upoznati svog budućeg potencijalnog kupca."


  • IVAN MRAZOVIĆ, spec. oec.

Diplomirao na VERN'ovom specijalističkom diplomskom studiju Računovodstvo i financije, a trenutno je zaposlen na VERN'u kao specijalist za komunikacije i organizaciju. Sudjeluje u organizaciji raznih akademskih i komercijalnih projekata, pomoćnik je voditeljice IPA projekta i tajnik Poduzetničkog inkubatora. Posjeduje dvogodišnje profesionalno igračko nogometno iskustvo, što mu je i dalje najdraže hobi.

"Kao bivšem studentu VERN'a iznimno mi je drago da moji kreativni i poduzetni kolege imaju priliku pokazati da ekonomska kriza ne mora biti izgovor, nego može biti i prilika za one najbolje, najkreativnije i najupornije, da se probiju do vrha."

 

Kontakt:
Za detaljnije informacije oko VERN' Startup inkubatora te načina prijave, molimo vas kontaktirajte voditeljicu Ivu Senegović na email iva.senegovic@vern.hr ili tajnika Ivana Mrazovića na email ivan.mrazovic@vern.hr.

 

Za detaljnije informacije oko VERN' Startup inkubatora te načina prijave, molimo vas kontaktirajte voditeljicu Ivu Senegović na email iva.senegovic@vern.hr ili tajnika Ivana Mrazovića na email ivan.mrazovic@vern.hr.Kontakt:Za detaljnije informacije oko VERN' Startup inkubatora te načina prijave, molimo vas kontaktirajte voditeljicu Ivu Senegović na email iva.senegovic@vern.hr ili tajnika Ivana Mrazovića na email ivan.mrazovic@vern.hr. 
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh