University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Medijske stipendije 2013/2014 - prijediplomski studiji
Natječaj za stipendiju

Stipendijski natječaj Večernjeg lista i VERN'a za prijediplomski studij Ekonomija poduzetništva

Poštovane kandidatkinje i kandidati,

dobro došli na natječaj Večernjeg lista i Veleučilišta VERN' za stipendiju za trogodišnji prijediplomski stručni studij Ekonomija poduzetništva, na Veleučilištu VERN'. Protuvrijednost pune trogodišnje stipendije za prijediplomski stručni studij Ekonomija poduzetništva iznosi 110.250 kuna.

Studij traje tri akademske godine (6 semestara) i nosi 180 ECTS bodova.

Kalendar natječaja

Lipanj 2013.1

U četvrtak 13. lipnja 2013. u Večernjem listu će biti objavljen prvi od pet članaka s područja ekonomije i poduzetništva. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaki sljedeći četvrtak, a svaki članak-lekcija sadržavat će odgovore na pitanja iz kviza znanja.

Srpanj 2013.

Posljednji članak u Večernjem listu bit će objavljen 11. srpnja 2013. godine.

Kandidati će kvizu znanja moći pristupiti na način da se prijave na studij Ekonomija poduzetništva, putem studentskih portala sustava Edunetanakon objave posljednjeg članka-lekcije, počevši od 12. srpnja 2013. (prijava na studij je neobvezujuća).

Kvizu znanja možete pristupiti do 20. srpnja do 23:59 sati.

Kandidati koji (točno) odgovore na pitanja iz kviza znanja, ulaze u konkurenciju za dobivanje pune stipendije u protuvrijednosti 110.250 kuna.

KORACI ZA SUDJELOVANJE U STIPENDIJSKOM NATJEČAJU:

  1. Čitajte članke-lekcije u Večernjem listu, svaki četvrtak od 13.6. do 11.7.2013.
  2. Ispunite neobvezujuću prijavu na prijediplomski stručni studij Ekonomija poduzetništva
  3. Pristupite "Provjeri potencijala za uspješno studiranje", u sklopu prijemnog ispita 20. srpnja 2013. (zadnji ljetni rok). U postupku se provjerava opći stečeni potencijal kandidata za uspješno studiranje i završetak studija. Kandidatima nisu potrebne dodatne pripreme, a provjera se sastoji od: provjere opće sposobnosti kandidata, provjere opće informiranosti, te razgovora s kandidatom.
  4. Od 12.7.2013., putem studentskih portala, pristupite kvizu znanja koji se temelji na člancima objavljenima u Večernjem listu
  5. Kandidati koji postignu najbolje rezultate na kvizu znanja, bit će pozvani na finalni razgovor sa stipendijskom komisijom 

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora će na osnovu - rezultata s kviza znanja, provjere potencijala za uspješno studiranje i motivacijskog razgovora - odabrati najboljeg kandidata/kandidatkinju.

Kandidati će nakon stipendijskog natječaja, a do trenutka odluke o dobitniku, biti dužni dostaviti maturalnu svjedodžbu, odnosno svjedodžbu o državnoj maturi.

Više informacija o prijediplomskom stručnom studiju Ekonomija poduzetništva pročitajte OVDJE.

 

Linkovi na članke:

 

 

 

 

 

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh