University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Kviz znanja - stipendijski natječaji za diplomske studije
PRedavaonica

Natječaj za stipendiju Večernjeg lista i VERN'a

Poštovane kandidatkinje i kandidati,

dobro došli na natječaj Večernjeg lista i Veleučilišta VERN' za stipendiju za dvogodišnji specijalistički diplomski studij Upravljanje poslovnim komunikacijama, na Veleučilištu VERN'.

Puna dvogodišnja stipendija za specijalistički diplomski stručni studij Upravljanje poslovnim komunikacijama vrijedna je 80.000 kuna. Studij traje dvije godine (4 semestra), i nosi 120 ECTS bodova.

Kalendar natječaja

Prosinac 2011.

U četvrtak, 15. prosinca, u Večernjem listu će biti objavljen prvi od pet članaka na temu odnosa s javnošću. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaki četvrtak, a svaki članak-lekcija sadržavat će odgovore na pitanja PR kviza.

Siječanj 2012.

Posljednji članak u Večernjem listu bit će objavljen 12. siječnja 2012. godine.

PR kvizu će se moći pristupiti 19. siječnja
putem studentskih portala sustava Eduneta
!

U kvizu je moguće sudjelovati od 19. siječnja od 14.00 sati, do 29. siječnja u 24.00 sata.

Svi kandidati koji točno odgovore na pitanja iz PR kviza, ulaze u konkurenciju za dobivanje stipendije u vrijednosti od 80.000 kuna. Kandidati koji ostvare najbolje rezultate, bit će pozvani na intervju i motivacijski razgovor s komisijom.

Veljača 2012.

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora, na osnovu rezultata sa PR kviza i dodatnog testiranja na Veleučilištu VERN', odabrat će najboljeg  kandidata i svečano mu uručiti stipendiju.

Uvjeti za sudjelovanje u PR kvizu:

Više informacija o specijalističkom diplomskom studiju Upravljanje poslovnim komunikacijama pročitajte OVDJE.

 
Ključne riječi: natječaj-za-stipendiju, PRedavaonica
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh