University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Medijske stipendije 2013/2014 - prijediplomski studiji
Stipendijski natječaj

Stipendijski natječaj Jutarnjeg lista i VERN'a za prijediplomski studij Turizam

Poštovane kandidatkinje i kandidati,

dobro došli na natječaj Jutarnjeg lista i Veleučilišta VERN' za stipendiju za trogodišnji prijediplomski stručni studij Turizam – turistički i hotelski menadžment, na Veleučilištu VERN'. Protuvrijednost pune trogodišnje stipendije za prijediplomski stručni studij Turizam – turistički i hotelski menadžment iznosi 101.150 kuna.

Studij traje tri i pol akademske godine (7 semestara) i nosi 210 ECTS bodova.

Kalendar natječaja

Lipanj 2013.

U ponedjeljak 10. lipnja 2013. u Jutarnjem listu će biti objavljen prvi od pet članaka na temu turizma. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaki sljedeći ponedjeljak, a svaki članak-lekcija sadržavat će odgovore na pitanja iz kviza znanja.

Srpanj 2013.

Posljednji članak u Jutarnjem listu bit će objavljen 8. srpnja 2013. godine.

Kandidati će kvizu znanja moći pristupiti na način da se prijave na studij Turizam – turistički i hotelski menadžment, putem studentskih portala sustava Edunetanakon objave posljednjeg članka-lekcije, počevši od 10. srpnja 2013. (prijava na studij je neobvezujuća).

Kvizu znanja možete pristupiti do 20. srpnja do 23:59 sati.

Kandidati koji (točno) odgovore na pitanja iz kviza znanja, ulaze u konkurenciju za dobivanje pune stipendije u protuvrijednosti 101.150 kuna.

KORACI ZA SUDJELOVANJE U STIPENDIJSKOM NATJEČAJU:

  1. Čitajte članke-lekcije u Jutarnjem listu, svaki ponedjeljak od 10.6. do 8.7.2013.
  2. Ispunite neobvezujuću prijavu na prijediplomski stručni studij Turizam - turistički i hotelski menadžment
  3. Pristupite "Provjeri potencijala za uspješno studiranje", u sklopu prijemnog ispita 20. srpnja 2013. (zadnji ljetni rok). U postupku se provjerava opći stečeni potencijal kandidata za uspješno studiranje i završetak studija. Kandidatima nisu potrebne dodatne pripreme, a provjera se sastoji od: provjere opće sposobnosti kandidata, provjere opće informiranosti, te razgovora s kandidatom.
  4. Od 10.7.2013. putem studentskih portala, pristupite kvizu znanja koji se temelji na člancima objavljenima u Jutarnjem listu 
  5. Kandidati koji postignu najbolje rezultate na kvizu znanja, bit će pozvani na finalni razgovor sa stipendijskom komisijom

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora će na osnovu - rezultata s kviza znanja, provjere potencijala za uspješno studiranje i motivacijskog razgovora - odabrati najboljeg kandidata/kandidatkinju.

Kandidati će nakon stipendijskog natječaja, a do trenutka odluke o dobitniku, biti dužni dostaviti maturalnu svjedodžbu, odnosno svjedodžbu o državnoj maturi.

Više informacija o prijediplomskom stručnom studiju Turizam – turistički i hotelski menadžment pročitajte OVDJE.

 

Linkovi na članke:

 

 

 

 

 

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh