University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Medijske najave i odjeci
LIDER - Lider i Vern dodjeljuju 90.000 kuna vrijednu stipendiju

Objavljeno: www.liderpress.hr, 08.01.2009.
Link: http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=64231

Lider i Vern dodjeljuju 90.000 kuna vrijednu stipendiju

Lider i Vern u sklopu zajedničke akcije dodjeljuju školarinu za specijalistički diplomski stručni studij Upravljanja poslovnim komunikacijama na Veleučilištu VERN’ u vrijednosti od 90.000 kuna.

Gdje je tanka linija koja dijeli odnose s javnošću od propagande? Koje su najučinkovitije tehnike za vođenje odnosa s javnošću? O čemu ovise i čime se koriste? Kako će ključna poruka doprijeti do ciljanih dijelova javnosti? - pitanja su na koja svakodnevno traže prave odgovore stručnjaci za odnose s javnošću čiji je zadatak savjetovati menadžment, sudjelovati u kreiranju poslovne politike i stvoriti kvalitetan program odnosa s javnošću.

Kalendar natječaja

Do 6. veljače 2009.
U razdoblju od 9. siječnja do 6. veljače u Lideru će izlaziti članci o odnosima s javnošću na temelju kojih će biti postavljen PR kviz na VERN'-ovu web portalu.

Do 13. veljače 2009.
Svi koji točno odgovore na pitanja iz PR kviza koji će biti postavljen na VERN'-ovu web portalu u razdoblju od 6. do 13. veljače 2008. ulaze u konkurenciju za dobivanje stipendije u vrijednosti od 90.000 kn. Kvizu će se moći pristupiti i putem linka postavljenog na Liderovu web portalu. Najbolji kandidati(kinje) na PR kvizu bit će pozvani na dodatno testiranje na Veleučilištu VERN'.

20. veljače 2009.
Najbolji kandidat(kinja) na testiranju bit će obaviješten/a o rezultatu i primitku vrijedne stipendije.

Kako bi pridonijeli kvalitetnijoj izobrazbi domaćih stručnjaka za odnose s javnošću, tjednik Lider je u suradnji s Veleučilištem VERN' odlučio od 9. siječnja do 6. veljače 2009. na svojim stranicama predstaviti malu školu PR-a koja će završiti dodjeljivanjem jedne pune školarine za specijalistički diplomski stručni studij Upravljanja poslovnim komunikacijama na Veleučilištu VERN’ u vrijednosti od 90.000 kuna.

Okosnica VERN'-ova programa U sklopu male škole PR-a, profesori Veleučilišta VERN’ u sljedećim će brojevima čitateljima predstaviti najnovija promišljanja iz različitih segmenata odnosa s javnošću koji i inače čine okosnicu programa na VERN’-ovu specijalističkom diplomskom stručnom studiju Upravljanja poslovnim komunikacijama. Ta svojevrsna PR škola na stranicama Lidera obuhvatit će članke s područja djelovanja odnosa s javnošću poput odnosa s medijima, upravljanja brendom, kriznog komuniciranja, ispitivanja javnog mnijenja i djelovanja agencija za odnose s javnošću. Istodobno će svi zainteresirani za osvajanje stipendije moći odgovoriti na kviz pitanja koja će biti postavljena na VERN’-ovu web portalu www.vern.hr u razdoblju od 6. do 13. veljače.

Uvjeti natječaja i sudjelovanja na PR kvizu:

• završen studij na visokoj školi/veleučilištu/ fakultetu (trogodišnji ili četverogodišnji)
• pretplata na Lider ili zaposlenički status u tvrtki koja je pretplatnik Lidera

Upitniku će se moći pristupiti i putem linka postavljenog na Liderovu web portalu www.liderpress.hr. Svi sudionici koji točno odgovore na pitanja iz PR kviza ulaze u konkurenciju za dobivanje stipendije, a najbolji kandidati na PR kvizu bit će pozvani na dodatno testiranje nakon kojeg će se odabrati jedan dobitnik stipendije. Kandidat s najboljim ostvarenim rezultatom na testiranju bit će 20. veljače obaviješten o rezultatu i primitku vrijedne nagrade. Veleučilište VERN' jedna je od prvih visokoškolskih ustanova koja je prepoznala potrebu tržišta za stalnim usavršavanjem stručnjaka u odnosima s javnošću i svojim polaznicima ponudila poseban program za školovanje i usavršavanje stručnjaka za učinkovito komuniciranje i odnose s javnošću.

 
Ključne riječi: VERN, lider, stipendija
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh