University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti








2012 EFMD Case Writing Competition

Napiši najbolju poslovnu studiju i osvoji 2.000 eura

Organizacija European Foundation for Management Development (EFMD), čija je članica i VERN', tradicionalno provodi svoj Case Writing Competition natječaj na koji se mogu prijaviti svi VERN'ovi studenti i profesori. 

Ovaj se natječaj u kontinuitetu provodi već više od 30 godina, a cilj mu je poticati razradu, analitičko razmišljanje, te analiziranje i samoinicijativno pisanje poslovnih slučaja na temu poslovanja europskih kompanija i institucija, te  gospodarskih, pravnih i geopolitičkih izazova zemalja u razvoju (područje središnje i istočne Europe, Latinske Amerike, Afrike, Azije i Oceanije).

Ovogodišnje teme podijeljene su u dvije skupine – Europske teme i Posebne teme, a svaka tema ima i zasebnog pokrovitelja, uglednu poslovnu školu ili organizaciju.

Kandidati se na natječaj mogu prijaviti individualno ili u timu, kao predstavnici visokoškolskih ustanova ili organizacija, koje su članice EFMD-a. Temu o kojoj žele pisati kandidati biraju samostalno.

Krajnji rok za prijavu na natječaj je 1. listopada 2012. Stručni žiri će pobjednike po temama odabrati početkom iduće godine, a autori najboljih radova bit će nagrađeni novčanom nagradom u iznosu od 2.000 eura. Osim toga, pruža im se i niz mogućnosti unutar same EFMD mreže institucija i kompanija.

Detaljnije informacije o natječaju i prijavama, te primjerke dosadašnjih pobjedničkih radova možete pronaći OVDJE.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: efmd.org
 
Datum objave: 9.8.2012.
 
Ključne riječi: VERN, EFMD, case-writing-competition, pisanje-poslovnih-slučaja
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh