University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Odnosi s javnošću

12. konferencija za odnose s javnošću HUOJ-a

U Zagrebu se 24. i 25. studenoga održava 12. konferencija za odnose s javnošću HUOJ-a, najvažniji godišnji skup djelatnika za odnose s javnošću iz privatnog, javnog i nevladinog sektora te PR agencija.

Ugledni domaći i strani stručnjaci će se tijekom predavanja i stručnih rasprava dotaknuti brojnih tema iz različitih područja struke, a značajan dio konferencije bit će posvećen i obrazovanju te mogućnostima usavršavanja u odnosima s javnošću.

"Što smo više uključeni u obrazovni proces, to postajemo snažniji na tržištu. Turbulentna vremena donose svakodnevne promjene kako u okruženju tako i u našim organizacijama, a tehnologija, kanali komunikacije i mediji, postaju sve složeniji. Suvremeni djelatnik odnosa s javnošću trebao bi biti specijalista u svojem području. Osim poznavanja cijelog sustava, on mora poznavati i strukturu najmanjeg kotačića te biti sposoban uočiti nano promjene koje bi mogle utjecati na komunikaciju", objasnio je prof. Ivan Tanta, voditelj VERN'ovog studija Upravljanja poslovnim komunikacijama, te jedan od predavača i moderatora na 12. konferenciji HUOJ-a.

Manifestacija će se održati u velikoj dvorani IMAX multipleks kina CineStar (Arena centar Zagreb), a studenti VERN'a mogu se prijaviti za kotizacije po prigodnoj cijeni od:

  • 200 kuna (jednodnevna kotizacija)
  • 350 kuna (dvodnevna kotizacija)

Za posjetitelje će biti organizirana i prodaja naslova iz stručne biblioteke HUOJ-a, po promotivnim cijenama.

Prijavnicu za konferenciju i dodatne informacije o programu možete pronaći na stranicama HUOJ-a.

 
Odjel za komunikacije
 
Datum objave: 17.11.2011.
 
Ključne riječi: Ivan-Tanta, HUOJ, odnosi-s-javnošću, konferencija-o-odnosima-s-javnošću, godišnja-konferencija-huoja, konferencija-za-odnose-s-javnošću
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh